Plejeapoteket går live

Idéen til Plejeapoteket udspringer fra Apoteket Rosen der tidligere havde en del udfordringer med at leverancer til Plejehjemmene tog alt for mange ressourcer at håndtere.
Der blev i første omgang udviklet en beta version som blev testet på en række plejehjem. Denne version er efterfølgende videreudviklet og den nuværende version er derfor forbedret og indeholder desuden et betalingsmodul.
Ved at benytte Plejeapoteket opnår man en optimeret proces omkring leverancerne til plejehjem samt

 • Dokumenteret historik på leveringer
 • Færre fejl leverancer
 • Frigivet ressourcer til andre opgaver
Det interessante er, at processen bliver optimeret både på apoteket og på plejehjemmet – så det er en gevinst for alle.
Til Plejeapoteket hører også et betalingsmodul – det er valgfrit om det benyttes.
Ved at bruge dette betalingsmodul overføres betalingen fra kundens konto til apotekets på samme tid som varen leveres. Dvs. at der ved brug af dette modul ikke længere sker tab på leverancerne og administrationen i bogholderiet er nedsat til et minimum.
Skulle du have lyst at høre med om Plejeapoteket og de muligheder dette giver, er du mere end velkommen til at kontakte os for en demonstration af systemet.

Seneste nyheder

 • Flot modtagelse på apoteker konference 2013

  22.
  nov

  Præsentation af plejeapoteket.dk på årets apoteker konference i København blev en stor succes. Vi tager kontakt til alle de interesserede apotekere indenfor de kommende uger, og ser frem til at præsentere plejeapoteket.dk i detaljer.

 • Apotech deltager på Apotekerkonferencen 2013

  11.
  nov

  Apotech har indgået aftale med Apotekerforeningen om at deltage på den kommende konference d. 20 & 21. november. Har du lyst at høre mere om produktet Plejeapoteket - er du mere end velkommen til at besøge vor stand og få en præsentation.
  Vi glæder os til at se dig.

 • Stor interesse for plejeapoteket

  2.
  sep

  Apotech har påbegyndt sin kontakt til landets Apoteker. Flere har henvendt sig direkte for at høre om plejeapoteket vil kunne bidrage til service og effektivitets forbedringer hos dem.